Terug naar resultaten

Renault Clio

TCe 90 pk Zen + navi.stoelverw.parkeersens.bochtverl.

Prijs
18.500
Vakgarage Auto ter Riet BV
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Deze Clio is af fabriek voorzien van safe distance warning. Standaard ook voorzien van het Renault multi media systeem welke omvat o.a.: radio-dab-usb-aux-bluetooth met ondersteuning van Apple car play en Android auto. Deze Clio heeft ook de minder vaak voorkomende optie's zoals stoelverwarming, reservewiel, parkeersensoren achter, navigatie Europa, mistlampen en bochtverlichting. Zuinig rijden kan dankzij de 6 versnellingen.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions