Terug naar resultaten

Nissan Leaf

€ 10.500,-* Visia 24 kWh E.C.C./keyless/Bluetooth

Prijs
12.500
Vakgarage Auto ter Riet BV
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Overig
Meer tonen
Extra informatie

* = na aftrek subsidie van € 2.000,- via R.V.O. Deze keurige en door Nissan-dealer onderhouden Leaf is ook voorzien van een brilhouder en 2 laadkabels: 1 voor aan publieke laadpunten en 1 voor thuis aan het "gewone" 220 V stopcontact. Theoretische actieradius is 199 km. Deze is afhankelijk van allerlei omstandigheden zoals rijstijl, snelheid, buitentemperatuur, gebruik accessoires, e.t.c.. Radio-cd-aux-bluetooth met bediening op het stuur.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions