Terug naar resultaten

Aixam Crossline

Evo met camera / schutbord brommobiel 45 km auto

Prijs
14.499
Vakgarage Auto ter Riet BV
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Overig
Meer tonen
Extra informatie

De Aixam Crossline Evo is standaard voorzien van a.b.s. met e.b.d. remsysteem, parkeersensoren achter, radio-mp3-usb. Optioneel zijn er de optie's schutboard bagageruimte ( ⬠53,-) en Aixam connect 6,2 inch met bluetooth en achteruitrijcamera ( ⬠416,-). Dit komt nog bij de prijs op. De rijklaarprijs is ⬠14.499, + 53,- + 416,- + verwijd. bijdrage ⬠92,- = ⬠15.060,-. Het betreft een nieuwe Aixam met 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar mobiliteitsgarantie. Meerdere kleuren leverbaar. Private lease vanaf ⬠339,- per maand en eigendomslease vanaf ⬠225,- per maand. Vraag voorwaarden.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions